FLUITEND OP DE FIETS. STAP NU OP!

Fietsen is gezond en met de fiets ben je in veel gevallen snel op je bestemming. Met een leasefiets ga je fluitend voor een vast, laag bedrag per maand op de fiets naar je werk. Bovendien profiteer je van maximale zekerheid, zoals pechhulp en een verzekering.

Bereken je prijs Fietswijzer

Particulier of werknemer? Ervaar de voordelen van een BOVAG Leasefiets

Zorgeloos op de fiets naar het werk voor een vast, laag bedrag per maand. Een goede keuze! Fietsen is namelijk gezond voor je en je hebt minder last van files. Je betaalt geen hoge aanschafkosten en je mag de fiets onbeperkt gebruiken.  

Met een BOVAG Leasefiets fiets je als particulier of als werknemer zorgeloos naar je werk. Voor een vast, laag bedrag beschik je over een fiets die je ook voor privéritten mag gebruiken. Omdat je het aanschafbedrag niet in één keer op tafel hoeft te leggen, komen duurdere typen en merken fietsen binnen handbereik. De fiets is bovendien verzekerd voor diefstal en schade en je kunt gebruikmaken van pechhulp. En wist je dat je een BOVAG Leasefiets ook kunt combineren met andere vormen van vervoer om naar je werk te komen?

Is je werkgever nog niet zo ver? Of krijg je een hogere kilometervergoeding dan de kostprijs van een leasefiets? Kies dan voor de BOVAG Leasefiets als private lease, met dezelfde zekerheden als de fiets van de zaak.

Ervaar de kracht van jouw BOVAG fietsdealer

Met een BOVAG Leasefiets heb je de zekerheid en de kwaliteit van een BOVAG-tweewielerwinkel. Zij kunnen je vakkundig adviseren bij de aanschaf van een fiets die past bij jouw gebruik en specifieke wensen. Bovendien zorgen gekwalificeerde monteurs voor het onderhoud en de reparaties aan jouw leasefiets.

Bereken je prijs

Waarom BOVAG Leasefiets?

Vrije winkelkeuzeKies een BOVAG tweewielerwinkel in de buurt van waar je woont of werkt. Of juist die winkel waar je een goed gevoel bij hebt. Aan jou de keuze.

Kies een BOVAG tweewielerwinkel in de buurt van waar je woont of werkt of juist die winkel waar je een goed gevoel bij hebt. Aan jou de keuze.

InruilmogelijkheidDe enige leasefiets aanbieder waar je je huidige fiets in kan ruilen. Je krijgt minimaal 25 euro terug voor je oude fiets.

De enige leasefiets aanbieder waar je je huidige fiets in kan ruilen. Je krijgt minimaal 25 euro terug voor je oude fiets.

Vast maandbedragDe zekerheid van een vast bedrag. Met BOVAG Leasefiets weet je waar je aan toe bent. Inclusief pechhulp, verzekering en onderhoud. En dat 36 maanden lang.

De zekerheid van een vast bedrag. Met BOVAG Leasefiets weet je waar je aan toe bent. Inclusief pechhulp, verzekering en onderhoud. En dat 36 maanden lang.

Vrije fietskeuzeBij BOVAG Leasefiets zoek je samen met de door jou geselecteerde BOVAG fietsbedrijf het type fiets én het merk dat het beste bij jouw fietswensen past.

Bij BOVAG Leasefiets zoek je samen met de door jou geselecteerde BOVAG fietsbedrijf het type fiets én het merk dat het beste bij jouw fietswensen past.

OmruilgarantieTest jouw leasefiets gerust uit. Past deze toch niet bij jouw wensen? Binnen 14 dagen of 150km (wat het eerst komt) kun jij de fiets omruilen.

Test jouw leasefiets gerust uit. Past deze toch niet bij jouw wensen? Binnen 14 dagen of 150km (wat het eerst komt) kun jij de fiets omruilen.

Kosteloos opzeggenWe denken met je mee. In geval van een echtscheiding, verlies van baan of overlijden zeg je het contract kosteloos op.

We denken met je mee. In geval van een echtscheiding, verlies van baan of overlijden zeg je het contract kosteloos op.

In vier stappen je eigen BOVAG Leasefiets

1 Bereken je prijs
2 Maak afspraak
3 Kies fiets
4 Stap op

BEREKEN JE PRIJS

Wil je weten wat een BOVAG Leasefiets kost? Vul dan een aantal eenvoudige vragen in. Je ziet dan direct wat je per maand gaat betalen voor de fiets van jouw keuze.

Start de berekening
viaBOVAG.nl

Het fietsen aanbod

Wij hebben willekeurig een aantal fietsen geselecteerd, om ons volledige aanbod te bekijken kunt u hieronder klikken.

Bekijk het gehele aanbod

Stadsfiets

Gazelle Grenoble C8 HMB

  • Merk: Gazelle
  • Soort: Ebike
  • Kleur: Zwart
€ 3.599,-
Bekijk deze Gazelle

HybrideFiets

Cube KATHMANDU HYBRID ONE 625 BLUE/BLACK 2023

  • Merk: Cube
  • Soort: Ebike
  • Kleur: Blauw
€ 3.199,-
Bekijk deze Cube

Stadsfiets

Cortina Common

  • Merk: Cortina
  • Soort: Fiets
  • Kleur: Zwart
€ 949,-
Bekijk deze Cortina

Blog

Fiets van de zaak nog aantrekkelijker in 2023

De administratie die nodig is rondom een fiets van de…

Lees verder

Leasefietsregeling 2023 voor werknemer en werkgever

Sinds 1 januari 2020 is de fiscale regeling voor de ‘fiets…

Lees verder

Leasefiets voor consumenten 2023

Consumenten kiezen steeds meer voor gebruik in plaats van bezit….

Lees verder

ENRA Pechhulp: zekerheid voor onderweg

Nederland is fietsland bij uitstek, fietsen is goed voor je…

Lees verder

E-bike zonder ketting. Wat zijn de voor- en nadelen van een riemaandrijving?

Met een riem aangedreven e-bike ervaar je een constante spanning…

Lees verder

Speed pedelec als alternatief voor een auto

Speed pedelec, high speed fiets of hogesnelheids fiets. Misschien heb…

Lees verder

Ontdek de BOVAG Leasefiets als…

BOVAG Leasefiets wordt aangeboden door Friesland Lease in samenwerking met BOVAG.
© 2024 - BOVAG Leasefiets