• 24/7 Pechhulp
  • Omruilgarantie
  • Vast maandbedrag

BOVAG Leasefiets als particulier

Met een BOVAG Leasefiets kun je als particulier of als werknemer zorgeloos naar je werk fietsen. Voor een vast, laag bedrag beschik je over een fiets die je ook voor privéritten mag gebruiken. De fiets is bovendien verzekerd voor diefstal en schade en je kunt gebruikmaken van pechhulp. Je mag een BOVAG Leasefiets ook combineren met andere vormen van vervoer om naar je werk te komen..

Voordelen van een BOVAG Leasefiets
Een (private) leasefiets biedt jou allerlei voordelen. Zo heb je de zekerheid van een vast maandbedrag, waarbij je je geen zorgen hoeft te maken over het onderhoud en eventuele reparaties. Die kosten zijn verwerkt in de leaseprijs. 

Omdat je het aanschafbedrag niet in één keer op tafel hoeft te leggen, komen duurdere typen en merken fietsen binnen handbereik. Dus, wanneer je verder van je werk woont, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een elektrische fiets met een zwaardere accu. Of misschien zelfs wel voor een speed-pedelec. Hiermee vergroot je je actieradius en ga je op een ontspannen manier naar je werk.

Ervaar de kracht van jouw BOVAG fietsdealer
Met een BOVAG Leasefiets heb je de zekerheid en de kwaliteit van een bij BOVAG aangesloten fietsenwinkel. Zij kunnen je vakkundig adviseren bij de aanschaf van een fiets die past bij jouw gebruik en specifieke wensen. Bovendien zorgen gekwalificeerde monteurs voor het onderhoud en de reparaties aan jouw leasefiets en zijn zij het eerste aanspreekpunt voor jou.

Doe de fietswijzer

BOVAG Leasefiets wordt aangeboden door Friesland Lease in samenwerking met BOVAG.
© 2022 - BOVAGleasefiets.nl