LAAT WERKNEMERS FLUITEND NAAR HUN WERK FIETSEN

Steeds meer werkgevers ontdekken dat werknemers fluitend met een fiets van de zaak naar hun werk fietsen. Zeker nu de nieuwe fiscale regels voor privégebruik veel duidelijker en aantrekkelijker zijn. Met een BOVAG Leasefiets bied je werknemers de zekerheid van maximaal fietsplezier tegen een vast bedrag per maand.

Bereken je prijs

Werkgever? Ervaar de voordelen van een BOVAG Leasefiets

Dichtslibbende wegen, schaarste aan goed personeel en vitaliteit van werknemers. Een leasefiets biedt een antwoord op veel van deze uitdagingen. In Nederland leggen werknemers gemiddeld 6,1 kilometer per dag af om van en naar het werk te gaan. Een afstand die goed met de fiets te doen is, ook voor een aantal dagen per week.

Steeds meer werkgevers ontdekken de voordelen van een fiets van de zaak voor werknemers. Een leasefiets is namelijk een interessante arbeidsvoorwaarde. Door als werkgever een leasefiets beschikbaar te stellen bied je een werknemer de mogelijkheid om vaker op de fiets naar het werk te komen. Dat is beter voor het milieu, goed voor de vitaliteit van werknemer en fiscaal aantrekkelijk. En door als werkgever bij te dragen in de leasekosten van een fiets bied je je personeel een interessante arbeidsvoorwaarde! Omdat de fiscale fietsregeling is versimpeld, is het voor werknemers eenvoudiger geworden om een fiets van de zaak ook voor privéritten te gebruiken.

Kies voor zekerheid

Met een BOVAG Leasefiets heb je maximale zekerheid tegen een vast bedrag. Een werknemer bepaalt zelf bij welke BOVAG-fietsdealer en welk type fiets hij aanschaft. De administratieve afhandeling is snel en eenvoudig geregeld. Bovendien heb je met een BOVAG Leasefiets geen verrassingen achteraf: voor een vast bedrag is het onderhoud, reparatie, verzekering en zelfs pechhulp geregeld. En wist je dat een fiets van de zaak te combineren is met een auto van de zaak of een ov-kaart? Met een werknemer kun je hierover afspraken maken, zo voorkom je het bijhouden van een uitgebreide administratie.

Doe de zakelijke fietswijzer

Waarom BOVAG Leasefiets?

Eenvoudige administratieBOVAG Leasefiets en partner Friesland Lease zorgen voor een heldere uitleg. Bovendien wordt de administratie soepel geregeld, voor zowel werkgever als werknemer.

BOVAG Leasefiets en partner Friesland Lease zorgen voor een heldere uitleg. Bovendien wordt de administratie soepel geregeld, voor zowel werkgever als werknemer.

Vrije winkelkeuzeMet honderden BOVAG tweewielerwinkels is er altijd één in de buurt. Zij helpen je met de keuze, het onderhoud en zijn het eerste aanspreekpunt voor medewerkers.

Met honderden BOVAG tweewielerwinkels is er altijd één in de buurt. Zij helpen je met de keuze, het onderhoud en zijn het eerste aanspreekpunt voor medewerkers.

OmruilgarantieWerknemers kunnen hun leasefiets gerust uit. Past deze toch niet bij jouw wensen? Binnen 14 dagen of 150km (wat het eerst komt) kun jij de fiets omruilen.

Werknemers kunnen hun leasefiets gerust uit. Past deze toch niet bij jouw wensen? Binnen 14 dagen of 150km (wat het eerst komt) kun jij de fiets omruilen.

Fiscaal aantrekkelijkDe leasekosten van een BOVAG Leasefiets gaan ten laste van het bedrijfsresultaat. Een BOVAG Leasefiets is inclusief pechhulp, verzekering en onderhoud. Zo heb je geen verrassingen achteraf.

De leasekosten van een BOVAG Leasefiets gaan ten laste van het bedrijfsresultaat. Een BOVAG Leasefiets is inclusief pechhulp, verzekering en onderhoud. Zo heb je geen verrassingen achteraf.

InruilmogelijkheidBOVAG Leasefiets is de enige aanbieder van leasefietsen waar medewerkers hun huidige fiets kunnen inruilen. Ze krijgen minimaal 25 euro terug voor de in te ruilen fiets.

BOVAG Leasefiets is de enige aanbieder van leasefietsen waar medewerkers hun huidige fiets kunnen inruilen. Ze krijgen minimaal 25 euro terug voor de in te ruilen fiets.

Voordelig voor werknemersDoor als werkgever een fietsregeling te faciliteren, kunnen werknemers profiteren van fiscaal voordeel tot 35%. Dankzij de vereenvoudigde bijtelling kunnen ze de fiets ook privé gebruiken.

Door als werkgever een fietsregeling te faciliteren, kunnen werknemers profiteren van fiscaal voordeel tot 35%. Dankzij de vereenvoudigde bijtelling kunnen ze de fiets ook privé gebruiken.

BOVAG Leasefiets fietswijzer en whitepaper

Doe de zakelijke fietswijzer Vraag de whitepaper aan
viaBOVAG.nl

Het fietsen aanbod

Hieronder zie je een aantal voorbeelden van fietsen. Je kunt ook het complete aanbod bekijken!

Bekijk het complete aanbod

HybrideFiets

Cube TOURING HYBRID EXC 625 RED/WHITE 2023

  • Merk: Cube
  • Soort: Ebike
  • Kleur: Rood
€ 3.499,-
Bekijk deze Cube

Stadsfiets

Giant DailyTour E+

  • Merk: Giant
  • Soort: Ebike
€ 3.849,-
Bekijk deze Giant

Stadsfiets

Flyer GoTour6 5.20 400Wh

  • Merk: Flyer
  • Soort: Ebike
€ 2.849,-
Bekijk deze Flyer

Blog

Fiets van de zaak nog aantrekkelijker in 2023

De administratie die nodig is rondom een fiets van de…

Lees verder

Leasefietsregeling 2023 voor werknemer en werkgever

Sinds 1 januari 2020 is de fiscale regeling voor de ‘fiets…

Lees verder

Leasefiets voor consumenten 2023

Consumenten kiezen steeds meer voor gebruik in plaats van bezit….

Lees verder

ENRA Pechhulp: zekerheid voor onderweg

Nederland is fietsland bij uitstek, fietsen is goed voor je…

Lees verder

Zo onderhoud je jouw elektrische fiets

Een elektrische fiets is vaak kostbaarder dan een normale fiets….

Lees verder

Zo werkt de aanvraag van een BOVAG Leasefiets

Wij krijgen regelmatig de vraag gesteld hoe een aanvraag van…

Lees verder

Ontdek de BOVAG Leasefiets als…

BOVAG Leasefiets wordt aangeboden door Friesland Lease in samenwerking met BOVAG.
© 2023 - BOVAG Leasefiets