FLUITEND OP DE FIETS. STAP NU OP!

Fluitend voor een vast, laag bedrag per maand op de fiets naar je werkplek of klanten? Vanaf nu is het voor zzp’ers mogelijk om met de vertrouwdheid van een BOVAG fietsdealer een leasefiets te regelen. Geniet van maximale zekerheid.

Bereken je prijs

ZZP'er? Ervaar de voordelen van een BOVAG Leasefiets

Zorgeloos op de fiets naar je werk voor een vast, laag bedrag per maand. Een goede keuze! Fietsen is namelijk gezond voor je en je hebt minder last van files. Je betaalt geen hoge aanschafkosten en je mag de fiets ook voor privéritten gebruiken.  

Met een BOVAG Leasefiets fiets je als zzp’er of als dga zorgeloos naar je werk of naar je afspraak. Voor een vast, laag maandbedrag beschik je over een fiets die je ook voor privéritten mag gebruiken. Hiervoor betaal je een vast bijtellingspercentage van 7%. Deze methodiek kun je vergelijken met die van de auto van de zaak. Concreet betekent dit dat je al vanaf een paar euro bijtelling per maand naar je werk fietst. En het leuke is: zo’n leasefiets mag je ook combineren met een auto van de zaak of met het openbaar vervoer.

Kies voor zekerheid

Omdat je het aanschafbedrag niet in één keer op tafel hoeft te leggen, komen duurdere typen en merken fietsen binnen handbereik. En zo’n leasefiets is ook zakelijk gezien interessant: fiscaal mag je rekening houden met de leasekosten van de fiets. De fiets is bovendien verzekerd voor diefstal en schade en je kunt gebruikmaken van pechhulp.

Met een BOVAG Leasefiets heb je de zekerheid en de kwaliteit van een BOVAG-tweewielerwinkel. Zij kunnen je vakkundig adviseren bij de aanschaf van een fiets die past bij jouw gebruik en specifieke wensen. Bovendien zorgen gekwalificeerde monteurs voor het onderhoud en de reparaties aan jouw leasefiets.

Waarom BOVAG Leasefiets?

Fiscaal aantrekkelijkDe leasekosten van een BOVAG Leasefiets gaan ten laste van het bedrijfsresultaat. Een BOVAG Leasefiets is inclusief pechhulp, verzekering en onderhoud. Zo heb je geen verrassingen achteraf.

De leasekosten van een BOVAG Leasefiets gaan ten laste van het bedrijfsresultaat. Een BOVAG Leasefiets is inclusief pechhulp, verzekering en onderhoud. Zo heb je geen verrassingen achteraf.

InruilmogelijkheidDe enige leasefiets aanbieder waar je je huidige fiets in kan ruilen. Je krijgt minimaal 25 euro terug voor je oude fiets.

De enige leasefiets aanbieder waar je je huidige fiets in kan ruilen. Je krijgt minimaal 25 euro terug voor je oude fiets.

Vrije fietskeuzeBij BOVAG Leasefiets zoek je samen met de door jou geselecteerde BOVAG tweewielerwinkel het type fiets én het merk dat het beste bij jouw fietswensen past.

Bij BOVAG Leasefiets zoek je samen met de door jou geselecteerde BOVAG tweewielerwinkel het type fiets én het merk dat het beste bij jouw fietswensen past.

Vrije winkelkeuzeKies een BOVAG tweewielerwinkel in de buurt van waar je woont of werkt. Of juist die winkel waar je een goed gevoel bij hebt. Aan jou de keuze.

Kies een BOVAG tweewielerwinkel in de buurt van waar je woont of werkt. Of juist die winkel waar je een goed gevoel bij hebt. Aan jou de keuze.

Vast maandbedragDe zekerheid van een vast bedrag. Met BOVAG Leasefiets weet je waar je aan toe bent. Inclusief pechhulp, verzekering en onderhoud. En dat 36 maanden lang.

De zekerheid van een vast bedrag. Met BOVAG Leasefiets weet je waar je aan toe bent. Inclusief pechhulp, verzekering en onderhoud. En dat 36 maanden lang.

OmruilgarantieTest jouw leasefiets gerust uit. Past deze toch niet bij jouw wensen? Binnen 14 dagen of 150km (wat het eerst komt) kun jij de fiets omruilen.

Test jouw leasefiets gerust uit. Past deze toch niet bij jouw wensen? Binnen 14 dagen of 150km (wat het eerst komt) kun jij de fiets omruilen.

In vier stappen je eigen BOVAG Leasefiets

1 Bereken je prijs
2 Maak afspraak
3 Kies fiets
4 Stap op

BEREKEN JE PRIJS

Wil je weten wat een BOVAG Leasefiets kost? Vul dan een aantal eenvoudige vragen in. Je ziet dan direct de maandelijkse kosten.

Start de berekening
viaBOVAG.nl

Het fietsen aanbod

Wij hebben willekeurig een aantal fietsen geselecteerd. Je kunt ook ons gehele aanbod bekijken!

Bekijk het gehele aanbod

Mountainbike

Scott Aspect 920

  • Merk: Scott
  • Soort: Fiets
  • Kleur: Blauw
€ 999,-
Bekijk deze Scott

Mountainbike

Orbea ALMA H20

  • Merk: Orbea
  • Soort: Fiets
  • Kleur: Blauw
€ 1.149,-
Bekijk deze Orbea

Racefiets

Giant Defy Advanced

  • Merk: Giant
  • Soort: Fiets
  • Kleur: Rood
€ 2.799,-
Bekijk deze Giant

Blog

Fiets van de zaak nog aantrekkelijker in 2023

De administratie die nodig is rondom een fiets van de…

Lees verder

Leasefietsregeling 2023 voor werknemer en werkgever

Sinds 1 januari 2020 is de fiscale regeling voor de ‘fiets…

Lees verder

Leasefiets voor consumenten 2023

Consumenten kiezen steeds meer voor gebruik in plaats van bezit….

Lees verder

ENRA Pechhulp: zekerheid voor onderweg

Nederland is fietsland bij uitstek, fietsen is goed voor je…

Lees verder

E-bike zonder ketting. Wat zijn de voor- en nadelen van een riemaandrijving?

Met een riem aangedreven e-bike ervaar je een constante spanning…

Lees verder

Speed pedelec als alternatief voor een auto

Speed pedelec, high speed fiets of hogesnelheids fiets. Misschien heb…

Lees verder

Ontdek de BOVAG Leasefiets als…

BOVAG Leasefiets wordt aangeboden door Friesland Lease in samenwerking met BOVAG.
© 2024 - BOVAG Leasefiets