• 24/7 Pechhulp
  • Omruilgarantie
  • Vast maandbedrag

BOVAG Leasefiets als ZZP’er

Met een BOVAG Leasefiets fiets je als zzp’er zorgeloos naar je werk of naar je afspraak. Voor een vast, laag bedrag beschik je over een fiets van de zaak die je ook voor privéritten mag gebruiken. De fiets is bovendien verzekerd voor diefstal en schade en je kunt gebruikmaken van pechhulp. Je mag een BOVAG Leasefiets ook combineren met andere vormen van vervoer om naar je werk te komen.

Voordelen van een BOVAG Leasefiets
Een (private) leasefiets biedt jou allerlei voordelen. Zo heb je de zekerheid van een vast maandbedrag, waarbij je je geen zorgen hoeft te maken over het onderhoud en eventuele reparaties. Die kosten zijn verwerkt in de leaseprijs. En zo’n leasefiets is ook zakelijk gezien interessant: fiscaal mag je rekening houden met de leasekosten van de fiets.

Omdat je het aanschafbedrag niet in één keer op tafel hoeft te leggen, zou je kunnen kiezen voor een duurder type fiets. Wanneer je werkplek of klanten verder weg zitten, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een elektrische fiets met een zwaardere accu. Of misschien zelfs wel voor een speed-pedelec. Hiermee vergroot je je actieradius en ga je op een ontspannen manier naar je werk of afspraak.

Ervaar de kracht van jouw BOVAG fietsdealer
Met een BOVAG Leasefiets heb je de zekerheid en de kwaliteit van een bij BOVAG aangesloten fietsenwinkel. Zij kunnen je vakkundig adviseren bij de aanschaf van een fiets die past bij jouw gebruik en specifieke wensen. Bovendien zorgen gekwalificeerde monteurs voor het onderhoud en de reparaties aan jouw leasefiets en zijn zij het eerste aanspreekpunt voor jou.

BOVAG Leasefiets wordt aangeboden door Friesland Lease in samenwerking met BOVAG.
© 2022 - BOVAGleasefiets.nl