• 24/7 Pechhulp
  • Omruilgarantie
  • Vast maandbedrag

BOVAG Leasefiets als ZZP’er

Met een BOVAG Leasefiets fiets je als zzp’er zorgeloos naar je werk of naar je afspraak. Voor een vast laag bedrag beschik je over een fiets van de zaak die je ook voor privéritten mag gebruiken. De fiets is bovendien verzekerd voor diefstal en schade en je kunt gebruikmaken van pechhulp. Je mag een BOVAG Leasefiets ook combineren met andere vormen van vervoer om naar je werk te komen.

Voordelen van een BOVAG Leasefiets
Een (private) leasefiets biedt jou allerlei voordelen. Zo heb je de zekerheid van een vast maandbedrag, waarbij je je geen zorgen hoeft te maken over het onderhoud en eventuele reparaties. Die kosten zijn verwerkt in de leaseprijs. En zo’n leasefiets is ook zakelijk gezien interessant: fiscaal mag je rekening houden met de leasekosten van de fiets.

Omdat je het aanschafbedrag niet in één keer op tafel hoeft te leggen, zou je kunnen kiezen voor een duurder type fiets. Wanneer je werkplek of klanten verder weg zitten, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een elektrische fiets met een zwaardere accu. Of misschien zelfs wel een speed-pedelec. Hiermee vergroot je je actieradius en ga je op een ontspannen manier naar je werk of afspraak.

Ervaar de kracht van jouw BOVAG fietsdealer
Met een BOVAG Leasefiets heb je de zekerheid en de kwaliteit van een bij BOVAG aangesloten winkel. Zij kunnen je vakkundig adviseren bij de aanschaf van een fiets die past bij jouw gebruik en specifieke wensen. Bovendien zorgen gekwalificeerde monteurs voor het onderhoud en de reparaties aan jouw leasefiets en zijn zij het eerste aanspreekpunt voor jou.

Waarom BOVAG Leasefiets?

Sinds 1 januari 2020 is het een stuk eenvoudiger om een fiets van de zaak te regelen. Vanaf nu lease je op dezelfde manier als een auto: met een vaste bijtelling. Die bijtelling is voor fietsen vastgesteld op 7%.

Dat betekent dat je al voor een paar euro per maand een (elektrische) fiets van de zaak kunt rijden en ook nog eens privé mag gebruiken! En dat met de voordelen van BOVAG leasefiets. 

Vrije winkelkeuzeKies een BOVAG tweewielerwinkel in de buurt van waar je woont of werkt of juist die winkel waar je een goed gevoel bij hebt. Aan jou de keuze.

Kies een BOVAG tweewielerwinkel in de buurt van waar je woont of werkt of juist die winkel waar je een goed gevoel bij hebt. Aan jou de keuze.

InruilmogelijkheidDe enige leasefiets aanbieder waar je je huidige fiets in kan ruilen. Je krijgt minimaal 25 euro terug voor jouw fiets.

De enige leasefiets aanbieder waar je je huidige fiets in kan ruilen. Je krijgt minimaal 25 euro terug voor jouw fiets.

Vast maandbedragGeen verrassingen. Met BOVAG Leasefiets weet je waar je aantoe bent. Inclusief pechhulp, verzekering en onderhoud. En dat 36 maanden lang.

Geen verrassingen. Met BOVAG Leasefiets weet je waar je aantoe bent. Inclusief pechhulp, verzekering en onderhoud. En dat 36 maanden lang.

Vrije fietskeuzeGeen gedwongen keuzes. Bij BOVAG Leasefiets zoek je samen met de tweewielerwinkel de fiets die het beste bij jou past.

Geen gedwongen keuzes. Bij BOVAG Leasefiets zoek je samen met de tweewielerwinkel de fiets die het beste bij jou past.

OmruilgarantieTest jouw leasefiets gerust uit. Binnen 14 dagen of 150 km (wat het eerst komt) kan jij de fiets omruilen als deze toch niet bij je past.

Test jouw leasefiets gerust uit. Binnen 14 dagen of 150 km (wat het eerst komt) kan jij de fiets omruilen als deze toch niet bij je past.

Kosteloos opzeggenIn geval van overlijden, verlies van baan of echtscheiden kan je het contract kosteloos opzeggen.

In geval van overlijden, verlies van baan of echtscheiden kan je het contract kosteloos opzeggen.

BOVAG Leasefiets wordt aangeboden door Friesland Lease in samenwerking met BOVAG.
© 2021 - BOVAGleasefiets.nl