Disclaimer en Privacyverklaring

Disclaimer

BOVAG stelt de informatie en documenten op www.BOVAGleasefiets.nl met veel zorg samen. Toch kan BOVAG de juistheid en volledigheid ervan niet altijd garanderen. In geen geval is BOVAG aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade als gevolg van of in verband met het gebruik van de op deze website beschikbare informatie of documenten, behalve in de gevallen waarin sprake is van opzet en/of grove schuld van BOVAG en/of haar medewerkers.

Alle op deze website voorkomende afbeeldingen en merknamen van BOVAG zijn auteursrechtelijk en merkrechtelijk beschermd en mogen niet zonder toestemming van BOVAG worden gebruikt, op welke wijze dan ook. Content van www.BOVAGleasefiets.nlmag alleen met bronvermelding en actieve link naar de website gedeeld worden.

Niets van de website van BOVAG mag verveelvoudigd of opgeslagen worden in een geautomatiseerd gegevensbestand. Tenzij daarover vooraf schriftelijk toestemming van BOVAG is gegeven.

Privacyverklaring

BOVAGleasefiets.nl verzamelt gegevens van de bezoekers van BOVAGleasefiets.nl. Deze gegevens gebruiken we om de gebruikerservaring te verbeteren. Gebruik maken van BOVAGleasefiets.nl betekent dat je akkoord gaat met het privacy-beleid dat BOVAGleasefiets voert en dat hieronder vermeld staat.

Uiteraard respecteert BOVAGleasefiets de privacy van alle bezoekers. BOVAGleasefiets zorgt ervoor dat eventuele persoonlijke informatie die je met ons deelt vertrouwelijk wordt behandeld. Denk hierbij aan de gegevens die in je invult als je een leasefiets offerte aanvraagt of een adviesgesprek wilt. Gegevens die je met ons deelt kunnen door ons bewaard worden en soms vragen we je om extra gegevens. Dat doen we om je beter te kunnen helpen bij jouw vraag.

Privacy bij offerte- en adviesaanvragen

www.BOVAGleasefiets.nl verkoopt zelf geen leasefietsen. Door gebruik te maken van de offerte en/of advies aanvraag op www.BOVAGleasefiets.nl of door het sturen van een email laat je bepaalde gegevens via bovagleasefiets.nl achter bij aangesloten leden van BOVAG. Dat kunnen persoonsgegevens zijn, zoals jouw naam, emailadres, functie, bedrijf waarvoor je werkt, je email adres en/of je telefoonnummer.  Deze informatie is noodzakelijk om jouw gegevens bij de verkoper af te leveren. Wij bewaren deze informatie maximaal 24 maanden.

 

Waarom BOVAG Leasefiets?

Vrije winkelkeuzeKies een BOVAG tweewielerwinkel in de buurt van waar je woont of werkt. Of juist die winkel waar je een goed gevoel bij hebt. Aan jou de keuze.

Kies een BOVAG tweewielerwinkel in de buurt van waar je woont of werkt of juist die winkel waar je een goed gevoel bij hebt. Aan jou de keuze.

InruilmogelijkheidDe enige leasefiets aanbieder waar je je huidige fiets in kan ruilen. Je krijgt minimaal 25 euro terug voor je oude fiets.

De enige leasefiets aanbieder waar je je huidige fiets in kan ruilen. Je krijgt minimaal 25 euro terug voor je oude fiets.

Vast maandbedragDe zekerheid van een vast bedrag. Met BOVAG Leasefiets weet je waar je aan toe bent. Inclusief pechhulp, verzekering en onderhoud. En dat 36 maanden lang.

De zekerheid van een vast bedrag. Met BOVAG Leasefiets weet je waar je aan toe bent. Inclusief pechhulp, verzekering en onderhoud. En dat 36 maanden lang.

Vrije fietskeuzeBij BOVAG Leasefiets zoek je samen met de door jou geselecteerde BOVAG fietsbedrijf het type fiets én het merk dat het beste bij jouw fietswensen past.

Bij BOVAG Leasefiets zoek je samen met de door jou geselecteerde BOVAG fietsbedrijf het type fiets én het merk dat het beste bij jouw fietswensen past.

OmruilgarantieTest jouw leasefiets gerust uit. Past deze toch niet bij jouw wensen? Binnen 14 dagen of 150km (wat het eerst komt) kun jij de fiets omruilen.

Test jouw leasefiets gerust uit. Past deze toch niet bij jouw wensen? Binnen 14 dagen of 150km (wat het eerst komt) kun jij de fiets omruilen.

Kosteloos opzeggenWe denken met je mee. In geval van een echtscheiding, verlies van baan of overlijden zeg je het contract kosteloos op.

We denken met je mee. In geval van een echtscheiding, verlies van baan of overlijden zeg je het contract kosteloos op.

BOVAG Leasefiets wordt aangeboden door Friesland Lease in samenwerking met BOVAG.
© 2024 - BOVAG Leasefiets