ENRA Pechhulp: zekerheid voor onderweg

Nederland is fietsland bij uitstek, fietsen is goed voor je gezondheid en bovendien één van de meest comfortabele vormen van vervoer. Wanneer je fluitend met je fiets op weg gaat, dan wil je ook de zekerheid dat je onbezorgd kunt fietsen. Daarvoor kun je rekenen op de ENRA Pechhulp.

Pech met je (elektrische) fiets zit soms in een klein hoekje en komt helaas altijd ongelegen. Of je nu op weg bent naar je werk, naar school, een boodschap haalt of gewoon een rondje gaat fietsen: een defect aan je fiets is nooit leuk. Het goede nieuws is dat je bij een BOVAG Leasefiets automatisch kunt rekenen op de ENRA Pechhulp.

24/7 Ophaalservice
Heb je onderweg onverwacht pech aan je fiets? Dan word je direct opgehaald en weer teruggebracht naar het beginpunt van jouw fietstocht. De ENRA Pechhulp is daarmee dé ophaalservice voor jou en jouw fiets, 24 uur per dag en zeven dagen in de week. Je kunt er ook gebruik van maken bij toertochten, wanneer je fiets gestolen is of wanneer je een ongeval met je fiets hebt gehad. Je kunt al aanspraak maken op de ENRA Pechhulp als je verder dan één kilometer van jouw vertrekpunt bent.

Bij de Pechhulp kijken we niet naar de staat van de fiets of wanneer jouw fiets een onderhoudsbeurt heeft gehad. Alleen wanneer jouw elektrische fiets een lege accu heeft, dan geldt de ophaaldienst niet. Tenzij deze een storing heeft. En ben je samen met een andere fietser op pad? Dan is het leuke dat je medefietser en zijn of haar fiets ook worden meegenomen. Want bij fietsen geldt: ‘samen uit, samen thuis’.

Wat geldt wel en wat niet?
Bij de ENRA Pechhulp ben je verzekerd van:

  • Hulp als je door pech, diefstal of een verkeersongeval niet meer op je fiets kunt rijden.
  • De kosten van de hulpverlening. Deze bestaat uit het vervoer van de verzekerde fiets en de opzittende(n) naar de startplaats van de (dag)fietstocht en maximaal één andere deelnemer (met fiets) aan de fietstocht naar dezelfde plaats als verzekerde.
  • Heb je de accu van je e-bike niet voldoende opgeladen of heb je de actieradius overschreden? Dan geldt de Pechhulp niet.
  • De kosten voor de ENRA Pechhulp krijg je vergoed nadat de ENRA alarmcentrale vooraf toestemming heeft gegeven.

Dus, ben je fluitend aan het fietsen op je BOVAG Leasefiets en krijg je pech? Bel dan met het alarmnummer 088 – 877 8044 en vertrouw op de zekerheid van de ENRA Pechhulp.

Terug naar overzicht

Waarom BOVAG Leasefiets?

Vrije winkelkeuzeKies een BOVAG tweewielerwinkel in de buurt van waar je woont of werkt. Of juist die winkel waar je een goed gevoel bij hebt. Aan jou de keuze.

Kies een BOVAG tweewielerwinkel in de buurt van waar je woont of werkt of juist die winkel waar je een goed gevoel bij hebt. Aan jou de keuze.

InruilmogelijkheidDe enige leasefiets aanbieder waar je je huidige fiets in kan ruilen. Je krijgt minimaal 25 euro terug voor je oude fiets.

De enige leasefiets aanbieder waar je je huidige fiets in kan ruilen. Je krijgt minimaal 25 euro terug voor je oude fiets.

Vast maandbedragDe zekerheid van een vast bedrag. Met BOVAG Leasefiets weet je waar je aan toe bent. Inclusief pechhulp, verzekering en onderhoud. En dat 36 maanden lang.

De zekerheid van een vast bedrag. Met BOVAG Leasefiets weet je waar je aan toe bent. Inclusief pechhulp, verzekering en onderhoud. En dat 36 maanden lang.

Vrije fietskeuzeBij BOVAG Leasefiets zoek je samen met de door jou geselecteerde BOVAG fietsbedrijf het type fiets én het merk dat het beste bij jouw fietswensen past.

Bij BOVAG Leasefiets zoek je samen met de door jou geselecteerde BOVAG fietsbedrijf het type fiets én het merk dat het beste bij jouw fietswensen past.

OmruilgarantieTest jouw leasefiets gerust uit. Past deze toch niet bij jouw wensen? Binnen 14 dagen of 150km (wat het eerst komt) kun jij de fiets omruilen.

Test jouw leasefiets gerust uit. Past deze toch niet bij jouw wensen? Binnen 14 dagen of 150km (wat het eerst komt) kun jij de fiets omruilen.

Kosteloos opzeggenWe denken met je mee. In geval van een echtscheiding, verlies van baan of overlijden zeg je het contract kosteloos op.

We denken met je mee. In geval van een echtscheiding, verlies van baan of overlijden zeg je het contract kosteloos op.

BOVAG Leasefiets wordt aangeboden door Friesland Lease in samenwerking met BOVAG.
© 2024 - BOVAG Leasefiets