Leasefietsen voor ambtenaren: maximale zekerheid, vast laag maandbedrag

Leasefietsen voor overheidsmedewerkers

Met een leasefiets beschik je als ambtenaar over een aantrekkelijke mobiliteitsoplossing. Hiermee kun je gemakkelijk en op een duurzame manier reizen tussen thuis, werk en andere locaties. Je profiteert daarbij tegen een vast maandelijks bedrag van zekerheden zoals pechhulp, onderhoud en verzekering.

Veel ambtenaren hebben te maken met zittende werkzaamheden. Daarom is fietsen naar het werk en in de vrije tijd een ideale manier om te bewegen.

Voordelen van leasefietsen voor zorgmedewerkers
Een fiets privé leasen kan financieel voordelig zijn, vooral omdat je het aanschafbedrag voor de nieuwe fiets niet in één keer op tafel hoeft te leggen. In plaats daarvan betaal je maandelijks een vast bedrag gedurende de leaseperiode. Hierbij zijn zekerheden zoals het onderhoud, een verzekering en pechhulp inbegrepen. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over bijkomende kosten voor reparaties, schade of zelfs diefstal van je (elektrische) fiets.

Bekijk hier de veelgestelde vragen over leasefietsen >

Profiteer van flexibiliteit en zekerheid
Bij BOVAG Leasefiets heb je de nodige flexibiliteit bij het vinden van jouw ideale leasefiets. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit verschillende merken en soorten fietsen, zoals stadsfietsen, elektrische fietsen of speed pedelecs in verschillende prijsklassen. Jouw favoriete BOVAG-tweewielerwinkel helpt jou bij jouw keuze van jouw ideale leasefiets en zorgt samen met partner Friesland Lease voor de administratieve afhandeling.

Voordelen BOVAG Leasefiets
Bij BOVAG Leasefiets heb je de heb je een vrije fietskeuze, de mogelijkheid om een bestaande fiets in te ruilen en heb je een omruilgarantie, wanneer de fiets toch niet voldoet aan jouw verwachtingen. De looptijd van een contract is 36 maanden, hierna krijg je de mogelijkheid om jouw leasefiets voor een aantrekkelijk bedrag over te nemen of in te ruilen voor een nieuwe leasefiets.

  • Vrije winkelkeuze
  • Inruilmogelijkheid
  • Vast maandbedrag
  • Vrije fietskeuze
  • Omruilgarantie
  • Kosteloos opzeggen

Fietsplan overheidsfunctionarissen
Leasefietsen voor overheidsmedewerkers winnen steeds meer aan populariteit. Dat is logisch, omdat Nederland een uitstekende infrastructuur heeft voor de fiets. Omdat fietsen een duurzame manier van mobiliteit is, waarbij je tegelijkertijd werkt aan je gezondheid, stimuleert de overheid het gebruik van de fiets. Daarbij biedt de overheid ook fiscale voordelen voor leasefietsen. 

Particulier fiets leasen als overheidsmedewerker
Wil je als ambtenaar een fiets leasen? Dat kan als particulier of eventueel als werknemer. Vraag bij het laatste eerst bij jouw werkgever naar de mogelijkheden, eventuele afspraken en welke (fiscale) voordelen jouw werkgever kan bieden. Let daarbij ook op je reiskostenvergoeding of vraag na of je werkgever een fietsvergoeding vanuit de overheid aanbiedt. Zo profiteer je maximaal van jouw leasefiets.

Bereken je prijs of bezoek een BOVAG-fietsbedrijf
Ben je enthousiast geworden over een BOVAG Leasefiets? Wil jij ook fluitend naar je werk fietsen? Ga dan naar een BOVAG-aangesloten fietsbedrijf of bereken hier je prijs als particulier >

Terug naar overzicht

Waarom BOVAG Leasefiets?

Vrije winkelkeuzeKies een BOVAG tweewielerwinkel in de buurt van waar je woont of werkt. Of juist die winkel waar je een goed gevoel bij hebt. Aan jou de keuze.

Kies een BOVAG tweewielerwinkel in de buurt van waar je woont of werkt of juist die winkel waar je een goed gevoel bij hebt. Aan jou de keuze.

InruilmogelijkheidDe enige leasefiets aanbieder waar je je huidige fiets in kan ruilen. Je krijgt minimaal 25 euro terug voor je oude fiets.

De enige leasefiets aanbieder waar je je huidige fiets in kan ruilen. Je krijgt minimaal 25 euro terug voor je oude fiets.

Vast maandbedragDe zekerheid van een vast bedrag. Met BOVAG Leasefiets weet je waar je aan toe bent. Inclusief pechhulp, verzekering en onderhoud. En dat 36 maanden lang.

De zekerheid van een vast bedrag. Met BOVAG Leasefiets weet je waar je aan toe bent. Inclusief pechhulp, verzekering en onderhoud. En dat 36 maanden lang.

Vrije fietskeuzeBij BOVAG Leasefiets zoek je samen met de door jou geselecteerde BOVAG fietsbedrijf het type fiets én het merk dat het beste bij jouw fietswensen past.

Bij BOVAG Leasefiets zoek je samen met de door jou geselecteerde BOVAG fietsbedrijf het type fiets én het merk dat het beste bij jouw fietswensen past.

OmruilgarantieTest jouw leasefiets gerust uit. Past deze toch niet bij jouw wensen? Binnen 14 dagen of 150km (wat het eerst komt) kun jij de fiets omruilen.

Test jouw leasefiets gerust uit. Past deze toch niet bij jouw wensen? Binnen 14 dagen of 150km (wat het eerst komt) kun jij de fiets omruilen.

Kosteloos opzeggenWe denken met je mee. In geval van een echtscheiding, verlies van baan of overlijden zeg je het contract kosteloos op.

We denken met je mee. In geval van een echtscheiding, verlies van baan of overlijden zeg je het contract kosteloos op.

BOVAG Leasefiets wordt aangeboden door Friesland Lease in samenwerking met BOVAG.
© 2024 - BOVAG Leasefiets