• 24/7 Pechhulp
  • Omruilgarantie
  • Vast maandbedrag

Over BOVAGleasefiets.nl

BOVAG leasefiets is ontwikkeld op nadrukkelijk verzoek van BOVAG-fietsbedrijven. Na een effectieve lobby van onder meer BOVAG om de fiscale regels rond de fiets van de zaak sterk te vereenvoudigen, het gene ene algemeen leasetarief van 7% opleverde, is de verwachting dat de leasefiets onder met name forenzen een grote vlucht zal nemen. Voor een vast laag maandbedrag kun je immers op een spiksplinternieuwe fiets naar je werk. Volgens de BOVAG-fietsbedrijven is er behoefte aan een leaseproduct onder BOVAG-vlag, met de befaamde BOVAG-zekerheden. Dat product is er nu. BOVAG levert het merk en de firma Friesland Lease staat aan de lat voor de commerciële uitvoering van de BOVAG leasefiets. Frieslandlease heeft de kenmerken en voordelen van de BOVAG leasefiets-propositie in nauwe samenwerking met een klankbordgroep van fietsbedrijven vastgesteld.  

 

 

 

Waarom BOVAG Leasefiets?

Sinds 1 januari 2020 is het een stuk eenvoudiger om een fiets van de zaak te regelen. Vanaf nu lease je op dezelfde manier als een auto: met een vaste bijtelling. Die bijtelling is voor fietsen vastgesteld op 7%.

Dat betekent dat je al voor een paar euro per maand een (elektrische) fiets van de zaak kunt rijden en ook nog eens privé mag gebruiken! En dat met de voordelen van BOVAG leasefiets. 

Vrije winkelkeuzeKies een BOVAG tweewielerwinkel in de buurt van waar je woont of werkt of juist die winkel waar je een goed gevoel bij hebt. Aan jou de keuze.

Kies een BOVAG tweewielerwinkel in de buurt van waar je woont of werkt of juist die winkel waar je een goed gevoel bij hebt. Aan jou de keuze.

InruilmogelijkheidDe enige leasefiets aanbieder waar je je huidige fiets in kan ruilen. Je krijgt minimaal 25 euro terug voor jouw fiets.

De enige leasefiets aanbieder waar je je huidige fiets in kan ruilen. Je krijgt minimaal 25 euro terug voor jouw fiets.

Vast maandbedragGeen verrassingen. Met BOVAG Leasefiets weet je waar je aantoe bent. Inclusief pechhulp, verzekering en onderhoud. En dat 36 maanden lang.

Geen verrassingen. Met BOVAG Leasefiets weet je waar je aantoe bent. Inclusief pechhulp, verzekering en onderhoud. En dat 36 maanden lang.

Vrije fietskeuzeGeen gedwongen keuzes. Bij BOVAG Leasefiets zoek je samen met de tweewielerwinkel de fiets die het beste bij jou past.

Geen gedwongen keuzes. Bij BOVAG Leasefiets zoek je samen met de tweewielerwinkel de fiets die het beste bij jou past.

OmruilgarantieTest jouw leasefiets gerust uit. Binnen 14 dagen of 150 km (wat het eerst komt) kan jij de fiets omruilen als deze toch niet bij je past.

Test jouw leasefiets gerust uit. Binnen 14 dagen of 150 km (wat het eerst komt) kan jij de fiets omruilen als deze toch niet bij je past.

Kosteloos opzeggenIn geval van overlijden, verlies van baan of echtscheiden kan je het contract kosteloos opzeggen.

In geval van overlijden, verlies van baan of echtscheiden kan je het contract kosteloos opzeggen.

BOVAG Leasefiets wordt aangeboden door Friesland Lease in samenwerking met BOVAG.
© 2021 - BOVAGleasefiets.nl