• 24/7 Pechhulp
  • Omruilgarantie
  • Vast maandbedrag

Leasefiets whitepaper: meest gestelde vragen

Het kabinet is ervan overtuigd dat het goed is dat werknemers en zzp’ers vaker op de fiets naar hun werk gaan. Goed voor het milieu en de gezondheid. Daarom is vanaf 2020 nieuwe fiscale wetgeving geïntroduceerd om de fiets van de zaak via werkgevers te stimuleren. Met deze nieuwe regels wordt het aantrekkelijker om als werknemer met een fiets van de zaak naar het werk te fietsen.

Steeds meer bedrijven en organisaties bieden werknemers een fiets van de zaak aan. Door het aanbieden van een BOVAG Leasefiets stimuleert u werknemers om vaker op de fiets naar het werk te komen. In deze whitepaper vind u de antwoorden op de meestgestelde vragen aan BOVAG Leasefiets.

Vraag de whitepaper aan!

 

Waarom BOVAG Leasefiets?

Sinds 1 januari 2020 is het een stuk eenvoudiger om een fiets van de zaak te regelen. Vanaf nu lease je op dezelfde manier als een auto: met een vaste bijtelling. Die bijtelling is voor fietsen vastgesteld op 7%.

Dat betekent dat je al voor een paar euro per maand een (elektrische) fiets van de zaak kunt rijden en ook nog eens privé mag gebruiken! En dat met de voordelen van BOVAG leasefiets. 

Vrije winkelkeuze

Kies een BOVAG tweewielerwinkel in de buurt van waar je woont of werkt of juist die winkel waar je een goed gevoel bij hebt. Aan jou de keuze.

Inruilmogelijkheid

De enige leasefiets aanbieder waar je je huidige fiets in kan ruilen. Je krijgt minimaal 25 euro terug voor jouw fiets.

Vast maandbedrag

Geen verrassingen. Met BOVAG Leasefiets weet je waar je aantoe bent. Inclusief pechhulp, verzekering en onderhoud. En dat 36 maanden lang.

Vrije fietskeuze

Geen gedwongen keuzes. Bij BOVAG Leasefiets zoek je samen met de tweewielerwinkel de fiets die het beste bij jou past.

Omruilgarantie

Test jouw leasefiets gerust uit. Binnen 14 dagen of 150 km (wat het eerst komt) kan jij de fiets omruilen als deze toch niet bij je past.

Kosteloos opzeggen

In geval van overlijden, verlies van baan of echtscheiden kan je het contract kosteloos opzeggen.

BOVAG Leasefiets wordt aangeboden door Friesland Lease in samenwerking met BOVAG.
© 2021 - BOVAGleasefiets.nl